ПРАТ «РОЗІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР»

Код за ЄДРПОУ: 00954337
Телефон: (056)789-98-48
e-mail: pat.rozovka@mails.dp.ua
Юридична адреса: 49033, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 122
 

Особлива інформація на 15.07.2013

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено чи звільнено)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи

Володіє часткою у статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільнено Голова наглядової радиЖивага Ольга Володимирiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Голова Наглядової ради Товариства Живага Ольга Володимирiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиДикун Iгор Олександровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Член Наглядової ради Товариства Дикун Iгор Олександрович, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиДалматова Тетяна Вiкторiвнад/н, д/н, д/н9
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Член Наглядової ради Товариства Далматова Тетяна Вiкторiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента володiє 9%. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиАгарков Євгенiй Юрiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Член Наглядової ради Товариства Агарков Євгенiй Юрiйович, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиКлочек Тетяна Василiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Член Наглядової ради Товариства Клочек Тетяна Василiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоГолова Ревiзiйної комiсiїСтатива Iрина Володимирiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Голова Ревiзiйної комiсiї Товариства Статива Iрина Володимирiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Ревiзiйної комiсiКоваленко Катерина Юрiївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Член Ревiзiйної комiсiї Товариства Коваленко Катерина Юрiївна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Ревiзiйної комiсiїШевцова Галина Володимирiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розiвський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Звiльнено: Член Ревiзiйної комiсiї Товариства Шевцова Галина Володимирiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноГолова Наглядової ради Живага Ольга Володимирiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Призначено: Голова Наглядової ради Товариства Живага Ольга Володимирiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноЧлен Наглядової радиДикун Iгор Олександровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Призначено: Член Наглядової ради Товариства Дикун Iгор Олександрович, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноЧлен Наглядової ради Далматова Тетяна Вiкторiвнад/н, д/н, д/н9
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Призначено: Член Наглядової ради Товариства Далматова Тетяна Вiкторiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента володiє 9%. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначено Член Ревiзiйної комiсiї Гнiненко Олег Станiславовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Призначено: Член Ревiзiйної комiсiї Товариства Гнiненко Олег Станiславович, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноЧлен Ревiзiйної комiсiГура Юлiя Олександрiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Призначено: Член Ревiзiйної комiсiї Товариства Гура Юлiя Олександрiвна, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноЧлен Ревiзiйної комiсiїБорисенко Iван Iвановичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Згiдно протоколу загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Розывський елеватор" № 1/2013 вiд 15.07.13 р. Призначено: Член Ревiзiйної комiсiї Товариства Борисенко Iван Iванович, згоди на розкритя паспортних данних не надано. Часткою в статутному капiталi емiтента не володiє. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.

( Додаток 6 в редакції Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1355 від 30.10.2009 )